Un torneig d’escacs europeu

Ahir a la tarda va tenir lloc el 3r campionat d’Europa d’Escacs ràpids online per escoles categoria sub11 (jugadors d’11 anys o menys) i des de l’escola hi vam participar amb un equip de quatre jugadors.

El nombre final d’equips participants va ser de 19, amb escoles russes (com la guanyadora final, l’escola 2101 de Moscou), romaneses, franceses i alemanyes, entre d’altres països del continent.

L’equip tenia com a monitor a en Jordi Herms, professor de l’extraescolar d’escacs i havia de ser paritari. Així que estava format per l’Adrià de 5è i la Júlia, en Martí i la Judith de 3r. El sistema de joc va consistir en jugar contra 7 equips en partides de 10 minuts. Van ser 3 hores i mitja intenses de partides: de 15 a 18.30h, així que entre partides, les mares de part de l’equip van repartir sucs i berenar per agafar forces.

Vam obtenir un meritori 11è lloc! L’equip va sortir feliç i satisfet.