27 de setembre, vaga pel clima

Hola. Som la Lucia, la Michelle, l’Anna i la Lupe de 6è A, i aquest any som la classe de Contaminació 0. Els nostres companys i nosaltres hem pres consciència de la importància de reduir el consum, reduir els embolcalls i reciclar correctament. Però… no som els únics.

Sabeu qui és la Greta Thunberg? Doncs és una nena de 16 anys que lluita contra el canvi climàtic.

Aquesta activista cada divendres fa vaga i avui ens ha convidat a unir-nos a fer-la.

El canvi climàtic és un problema causat per la humanitat que posa en risc la vida al nostre planeta.

Per aquest motiu hem de treballar junts per aturar-lo. Una manera de reduir el consum és agafant la bici, el transport públic, utilitzar cotxes elèctrics o híbrids… Una altre manera és utilitzant el sistema de les tres R:

– Reduir!

– Reutilitzar!

– Reciclar!

Així doncs, ja ho sabeu: reduïu, reutilitzeu, recicleu… Tots podem posar un granet de sorra i intentar evitar el canvi climàtic!

Nosaltres des de l’escola Mogent ja hi contribuïm una mica perquè portem carmanyola, boc’n roll… A més us podeu afegir a la campanya que s’està fent al pati i als voltants de l’escola, on uns quants nens voluntaris recullen residus.