Excursió al Parlament de Catalunya

Els nens i nenes de 5è vam anar d’excursió al Parlament de Catalunya.

Després de jugar una estona al Parc de la Ciutadella, vam iniciar la visita guiada per conèixer els aspectes més rellevants del Parlament. Ens va agradar veure l’hemicicle on es reuneixen els diputats i diputades, el saló rosa que havia estat un magatzem d’armes i la gran escalinata de l’entrada principal.

Va ser molt interessant descobrir la història de l’edifici i també poder saber una mica més de l’organització política de Catalunya. Una de les coses que ens va agradar més va ser poder veure el Molt Honorable President del Parlament, en Roger Torrent, que ens va dedicar unes paraules molt amables.

Un cop acabada la visita, vam tornar al Parc de la Ciutadella on després de dinar, vam poder jugar de valent.

Va ser una excursió molt divertida i productiva.