Anem amb moto!

Les Orques, de P3, estem treballant el projecte de les motos, i hem après el significat i l’ús d’algunes senyals de trànsit, tant en català com en anglès.

Hem realitzat diferents activitats i jocs per anar-ho assolint i ho hem posat en pràctica!

Dijous passat, per finalitzar el projecte, les Orques van portar a l’escola un vehicle amb rodes per poder practicar tot el que havíem après. Aprofitant que tothom havia de portar un vehicle va sorgir un problema: Quantes places de pàrquing necessitem per poder aparcar tots els vehicles? Ho vam resoldre i vam pintar i numerar totes les places de pàrquing que necessitàvem per poder aparcar.

Vam provar un circuit urbà, on hi havia senyals de trànsit i havíem de circular pels carrers tot respectant aquestes senyals. I també vam poder provar un circuit de muntanya al nostre pati, on hi havia diferents desnivells.

Ens ho vam passar molt bé!