Ens visiten els avis!

A partir del projecte sobre en Joan Miró els nens i nenes de P5 hem volgut saber més coses de com era la vida anys enrere. Hem preguntat als nostres avis: com era la seva escola, si veien la televisió i quins programes miraven, si tenien cotxe o també si tenien ordinadors i tauletes tàctils.

Després els hem convidat a passar dues tardes amb nosaltres perquè ens expliquessin una miqueta com va ser la seva infància i així entendre que abans vivien força diferent de com ho fem ara.

Ens han explicat moltes coses de quan eren petits. Alguns no tenien televisor, i els que en tenien només podien veure un o dos canals; tampoc tenien ordinadors ni tauletes, però no s’avorrien pas! Jugaven a moltes coses i sobretot es feien ells mateixos les joguines. També passaven moltes tardes al carrer, o anaven al riu a tirar pedres.

Ens han ensenyat molts jocs de quan eren petits: saltar a corda, la xarranca, arrencar cebes, cartes, dòmino, bales, nines de paper, … També ens han explicat com era l’escola a la seva època: sabeu que hi havia una escola pels nens i una per les nenes?

Han estat unes tardes molt agradables on hem rigut i jugat molt. Una experiència molt enriquidora per tots!

Moltes gràcies avis i àvies! Us agraïm moltíssim el vostre temps i la vostra col·laboració!