Joc simbòlic a P4 i P5 – Segon trimestre

Aquí teniu un recull més extens del dia a dia de joc simbòlic i el laboratori que hem fet els alumnes de P4 i P5 aquest segon trimestre.

Hem fet construccions amb rampes i pàrquings pels cotxes, ens hem transformat en mecànics arreglant espais que ho necessitaven, hem fet de metges i pacients i hem construït habitatges als animals terrestres, aquàtics o voladors en l’espai que tenen. També hem pogut gaudir del dia a dia en una casa fent les feines, gaudir dels diferents espais que té i deixant-la ben ordenada. A més, tenim una grangeta on hi hem anat a berenar, esmorzar, celebrar aniversaris, menjar pizza, fer de cambrers i cambreres, recollir les taules…

A més a més, en grups petits hem pogut experimentar amb l’aigua comprovant quins elements suren i quins no i també hem fet transvasaments d’aigua de diferents maneres.

Mare meva… no hem parat!