Al Mogent, ens cuidem!

Per tal de culminar el projecte «Ens cuidem», els passats dies 20 i 22 de febrer vam realitzar unes exposicions dels resultats i conclusions de l’estudi realitzat sobre els residus que generem, els nostres hàbits alimentaris, el consum d’aigua… Vam rebre la visita de mares, pares, avis, àvies… i també exalumnes!

Com que al Mogent mai en tenim prou, vam decidir que havíem de difondre les idees extretes de la nostra feina més enllà de la comunitat educativa, i el 15 de març vam sortir pels carrers del poble a explicar-ho a tothom qui volgués…

A continuació podeu veure el reportatge que vam fer de tot plegat, conduït per un grup d’alumnes de 3r i 4t. Són gairebé 20 minuts, però reflecteixen l’enorme feina que han fet tots els alumnes de l’escola dins d’aquest gran projecte.

Més avall, pels que tingueu pressa, hi ha un resum de 6 minuts de durada.

 

Resum de 6 minuts: