Seguint l’aigua pel voltant de la Roca amb la Vall d’Ariülf

Els nens de P5 hem fet una excursió pels voltants de l’escola acompanyats de la Marta i en Jordi. Ells ens han ensenyat diferents indrets on l’aigua hi era molt present.

Hem començat direcció a la bassa dels ànecs on hem alliberat una perdiu. Després ens hem acostat a un tram del riu Mogent on ens han explicat l’origen del seu nom. També hem fet el camí del rec fins arribar a un bosc de ribera on hem pogut tocar una pell de serp i ous d’ocell.

Hem anat a esmorzar al peu del castell on ens han explicat una llegenda i finalment hem anat fins al molí, on ens han explicat que antigament, on ara hi ha el parc, hi havia una bassa enorme d’aigua i aquesta era la que feia funcionar el molí.

Ha estat un matí intens i de molts descobriments. Moltes gràcies Jordi i Marta per l’estona que ens heu dedicat!

Categories I5