Setmana d’escacs a 4t

Com ja s’ha fet els darrers anys, els alumnes de 4t han realitzat classes d’escacs, un esport molt interessant on l’estratègia i el control de les diferents peces de joc és molt important.

Han estat molt interessants no només perquè ens han explicat com es mouen les diferents peces del taulell sinó perquè hem après altres conceptes que no tots coneixíem: ens han ensenyat què es un enroc, quan es produeix taules, és a dir empat, i alguna estratègia a tenir en compte per guanyar una partida.

Les 5 sessions, de dilluns a divendres, han estat dirigides per en Jordi, professor d’escacs. Els alumnes han estat en tot moment molt motivats i atents per aprendre les diferents normes i regles del joc. Aquest treball es finalitzarà amb una activitat interescolar entre els alumnes de 4t de l’escola Mogent i els de l’escola Pilar Mestres, on realitzaran un petit torneig d’escacs el mes de maig.