Ràdio Mogent: les primeres càpsules de 5è i 6è

Aquest curs la graella de Ràdio Mogent s’omple amb les càpsules que realitzen els nois i noies de 5è i 6è. Les càpsules són talls d’uns 2 minuts de durada que conformen una petita unitat d’un gènere radiofònic concret. De moment n’hem fet de 4 tipus:

  • Converses diverses (entrevista)
  • Fes-me’n cinc cèntims (reportatge)
  • …i com va anar? (crònica)
  • Nou daus fan una història (narrativa de ficció)

Durant les sessions de ràdio, per grups de 4, els alumnes trien una d’aquestes càpsules, fan una pluja d’idees per triar-ne el tema, la redacten i, un cop tenen el guió, assagen i la graven. Així ja queda quasi llesta. Només hi falta el toc que hi donen els alumnes de 4t, que hi posen la veu en off del títol i els noms dels alumnes de 5è i 6è que l’han realitzat.

A continuació podeu escoltar les càpsules realitzades durant el primer trimestre d’aquest curs, que ja fa setmanes que sonen per antena a radio.mogent.cat.

Càpsules de 5è:

Càpsules de 6è: