I Trobada de Gegantons de l’escola Mogent

El passat diumenge 2 de desembre, vam celebrar la I Trobada de Gegantons de l’escola Mogent. Els nostres gegantons, el Granot i el Mogentó, van ser portats per tots els membres de la colla de gegants de l’escola pels carrers del poble. Van ser acompanyats per altres colles d’escoles i pobles, com ara la Colla gegantera de Calella, la Colla gegantera de Canovelles, els gegantons de l’escola Vedruna-Gràcia, els gegantons de l’escola 4 Vents i els gegantons de l’escola Sagrada Família de Barcelona.

Abans de començar la cercavila, tots els nens que van assistir a la trobada van poder gaudir d’un bon got de xocolata calenta per berenar que ens va proporcionar l’Ajuntament de la Roca; estava boníssima! Una vegada començada la cercavila, els nostres músics col·laboradors, “Els Pelacanyes”, van començar a tocar un munt de cançons per tal que els nostres gegantons ballessin.

La cercavila la vam acabar a la Plaça de Can Torrents on totes les colles van poder fer un ball propi. Tots van acabar molt satisfets de la nostra primera trobada i ja tenim ganes d’organitzar la segona!