Primer cicle a l’Ateneu de creació

Com ja sabeu aquest curs els alumnes de primer, segon i tercer ens agrupem tres dies a la setmana per fer racons tots junts. Un d’aquests racons és a l’ateneu de creació on a partir de reptes que ens hem de proposar prèviament, desenvolupem la nostra imaginació, la creativitat, la capacitat d’anàlisi, etc.

Aquest racó funciona de la següent manera: Primer de tot ens dividim en grups reduïts de 3 o 4 alumnes i entre tots els membres del grup ens proposem un repte. Un cop tenim el repte escrit intentem dur-lo a terme amb el material que tenim a l’Ateneu. A partir del sistema assaig-error anem arreglant aquelles coses que no funcionen correctament i un cop s’acaba el temps comprovem si ho hem aconseguit o no. És un racó molt divertit i gens avorrit perquè sempre ens podem inventar nous reptes.

A continuació teniu un resum de la gran feina que hem fet entre tots durant el primer trimestre.