Una orca hi cap a la banyera de casa?

La classe de les orques hem de respondre una pregunta: Una orca hi cap a la banyera de casa? Abans de res, cadascú ha respost el que ell o ella s’ha imaginat, la majoria han dit que sí que hi cabia, algun s’ha decidit a dir que no…

Hem buscat en un llibre quan mesura l’orca i hem vist que uns 10 metres. A la classe ens hem trobat uns llistons que són d’un metre i els hem posat a terra per fer la longitud d’una orca, quants en necessitem?

Hem vist que a la classe no ens hi cabia i hem anat a l’aula de psicomotricitat, hem posat els 10 m. i hem vist que una orca és molt llarga, la mestra l’ha dibuixat amb guix a terra i després ens hem anat estirant tots els nens i nenes de la classe a dins de l’orca dibuixada, hi cabíem tots!!!! una orca és molt gran!!!!

Després d’aquesta experiència hem tornat a fer la pregunta: una orca hi cap a la banyera de casa? tots han respost que nooooo!!!!!