La colla Gegantera del Mogent a la Festa Major de La Roca 2018

Durant la passada Festa Major de La Roca 2018, els gegants de l’escola van participar en dos actes:

DIVENDRES 7 DE SETEMBRE

El primer dia de Festa Major, el Granot i el Mogentó van ballar pels carrers de la Roca durant la cercavila d’inici, tot just abans del pregó. Tot i que la pluja va jugar en contra nostra, ja que el terra estava tot moll i feia bastant vent, ens ho vam passar molt bé tots junts tot lluint els nostres nous mocadors de la Colla Gegantera del Mogent.

Teniu un vídeo al YouTube de l’escola amb imatges de la cercavila!

DISSABTE 15 DE SETEMBRE

El dissabte desprès de Festa Major, Can Marigó ens va convidar a un acte que organitzaven per clausurar la Festa Major del poble. L’acte va consistir en fer balls improvisats amb música gegantera. Vam fer parelles entre tots els membres de la colla i es van anar tornant per ballar, cada parella una cançó.

Us deixem amb una mostra de fotografies pels que no vau poder venir a l’acte!