Jornades esportives amb l’escola Pilar Mestres a 3r i 5è

Com ja és habitual durant el mes de juny, els alumnes de 3r i 5è vam participar en les jornades esportives que s’organitzen entre les dues escoles del poble. Els nens i nenes de 3r les vam realitzar el dijous 7 de juny a l’escola Mogent, així els companys de l’escola Pilar Mestres van venir a jugar a la nostra escola.
Pel que fa als nens i nenes de 5è les vam realitzar el dimecres 13 de juny i en aquest cas vam ser nosaltres que vam anar a l’escola Pilar Mestres.

Van ser dues jornades molt interessants en les quals vam poder compartir estones de joc amb els nens i nenes de l’escola Pilar Mestres. En les imatges que us deixem a continuació podreu comprovar que ens ho vam passar d’allò més bé.

Jornades esportives de 3r a l’escola Mogent.

Jornades esportives de 5è a l’escola Pilar Mestres.