Els Jocs Olímpics cooperatius del Mogent

Durant el segon trimestre els nens i nenes de 4t A vam preparar i participar en els primers Jocs Olímpics cooperatius del Mogent. Primer de tot vam provar i experimentar alguns reptes cooperatius ja creats. La consigna era que cada prova només es podia superar amb la participació activa de tots els membres del grup.

A continuació, vam crear les proves que volíem que formessin part dels Jocs Olímpics. Per assegurar-nos que funcionaven correctament les vam provar i modificar, si era necessari. Després d’això, vam explicar a la resta de companys de la classe en què consistia cada prova.

Finalment, vam convidar als nens i nenes de la classe de la màgia a assistir als primers Jocs Olímpics cooperatius del Mogent. Aquests van tenir lloc durant la tarda del dimarts 20 de febrer i tal com podeu veure a les imatges van ser tot un èxit.