Actuació de la Colla Gegantera del Mogent

Part dels alumnes de 5è, 3r A i dos alumnes de 6è (la Marina Casadellà i l’Adrià Cardona) porten gairebé un mes assajant, algunes tardes i alguns dies a l’hora de pati, l’actuació gegantera que presentaran al CEM, el dia 23 d’abril a la tarda, tot just començada la cerimònia d’entrega de premis de Sant Jordi 2018.
Us avancem un videoclip, que hem fet tots plegats, del ball que faran els alumnes de 5è i 3r A, el qual acompanyarà als gegants.

La cançó escollida aquest any per ballar es titula “Bones”, cantada pel grup “EQUINOX”, que representarà a Bulgària aquest any al festival d’“Eurovisión”.
Aquest ball, a part de ballar-lo el dia de Sant Jordi, també el ballarem a Calella, el diumenge 15 de juny, a l’acabar la cercavila en la qual, la Colla de Gegants de Calella, ens ha convidat a participar! Si us agradés venir a portar gegants o, simplement, a acompanyar-los, ens ho podeu dir a través del següent correu electrònic: ivanpolobeltran@gmail.com.
Desitgem que el videoclip us agradi i que vingueu dilluns que ve al CEM a veure l’actuació en directe. Us hi esperem!

Ivan Polo Beltrán
Exalumne de l’Escola Mogent