Sortida als voltants de l’escola amb «La Vall d’Ariülf»

El dijous 8 de març vam fer una sortida pel voltant de l’escola. L’associació «La Vall d’Ariülf» ens va preparar un recorregut per tractar el tema de l’aigua.

Primer vam anar fins la riera i vam observar que hi passava poca aigua. Després vam avançar pel camí de la Bassa dels Ànecs i vam observar el Castell de la Roca. Allà vam alliberar tres perdius que estaven ferides i ja s’havien recuperat. Vam anar també fins el Camí del Rec, vam seguir fins una petita esplanada on vam poder tocar plomes de perdiu, una pell de serp i un ou de perdiu.

De tornada ens van explicar una llegenda del Castell de la Roca i finalment vam poder entrar al molí. Antigament l’aigua del rec passava cap a una bassa i arribava al molí. Vam veure on es molia el blat i s’omplien els sacs per després fer-ne el pa.

Ha estat molt interessant i hem tingut la sort i el privilegi d’entrar en un lloc difícil d’accedir. Gràcies Anna, Jordi i Oriol!

Categories I5