Els Barrufets i les Abelles anem d’excursió al Poni Club de Catalunya

Fa uns dies, els nens i nenes de P3 vam anar d’excursió al Poni Club de Catalunya. Ben puntuals, els Barrufets i les Abelles vam agafar les motxilles i vam pujar a l’autobús. Abans d’arribar ja vam començar a veure cavalls per tot arreu i l’emoció començava a aparèixer: «Mireu! Un poni menjant fulles!» o «I aquell d’allà ens està mirant!».

Quan vam arribar ens vam afanyar per esmorzar tots junts en una rotllana, hi havia ponis molt a prop. Teníem moltes ganes d’anar-los a veure. Vam fer petits grups, per tal que tots poguéssim gaudir de totes les activitats que les monitores ens havien preparat.

Vam tenir l’oportunitat de fer una volta en un carro de cavalls. Quins sotracs! Ens agafem ben fort i gaudim del paisatge de Collserola. No volíem que s’acabés!

També ens van ensenyar l’hípica dels cavalls grans, explicant-nos que mengen els cavalls, quines són les «xuxes» que els agraden, on dormen, com són les seves «sabates»…

Després vam aprendre que als ponis els encanta que els raspallin. Ens van ensenyar molts tipus de raspalls i, és clar, vam gaudir durant molta estona raspallant els ponis. De tant en tant movien la cua per espantar alguna mosca que el molestava, i gairebé ens pentinaven ells a nosaltres. Quin riure!

I, com no podia ser menys, vam fer una passejada amb els ponis. Primer els acompanyàvem, agafant les regnes i dirigint-los per la pista i després muntàvem a sobre, ben agafats i amb un somriure gegant a la cara.

Quan ja havíem fet totes les activitats, vam anar a dinar. Estàvem morts de gana amb tantes emocions! Per últim, vam gaudir d’una estona de joc entre natura que ens va acabar d’esgotar. Així que vam recollir les nostres coses i vam tornar a l’autobús, quedant-nos adormits al cap de 5 minuts. Quin viatge més silenciós!

Va ser un dia fantàstic, el temps ens va acompanyar i vam poder gaudir cada segon del dia!

Us deixem un recull d’imatges, per tal que pugueu veure com ens ho vam passar. Esperem que us agradin!