Què en queda del rei Carnestoltes?

Avui, dimecres de cendra, acomiadem el Rei Carnestoltes fins l’any que ve. És moment doncs de repassar els grans moments que ens ha deixat aquest any, des de les consignes més esbojarrades fins la gran rua que vam fer divendres passat.

Enguany la rua de Carnestoltes ha girat entorn de l’eix temàtic d’aquest curs, l’Aigua; així que les disfresses de les diferents comparses han estat relacionades més o menys directament amb l’aigua.

Hem tingut pescadors, cargols, hawaians, tempestes, surfistes, óssos polars, indígenes de l’Amazònia, peixos, pluges, pingüins, pirates, espeleòlegs, ratpenats i submarinistes. Tots ells acompanyats d’uns curiosos paraigües amb impermeables que s’han infiltrat entre les comparses.

A més, volem agrair la col·laboració de la Comissió de Reis de la Roca, que ens ha cedit el generador per l’equip de so i així la rua ha estat molt més animada! Gràcies!

Us deixem unes quantes fotos de la rua que ens han fet arribar algunes famílies (a les qui donem també les gràcies), un recull de les imatges que ens van deixar les consignes del rei Carnestoltes, i alguns moments dels tallers on vam elaborar les disfresses…