L’hort del Mogent

Aquest curs, a l’hort hi ha molt d’ambient. Durant l’estona del pati són molts els nens i nenes que venen a l’hort a col·laborar. Sempre hi ha alguna cosa a fer.

Una de les prioritats d’aquest trimestre ha estat mantenir l’hort net de males herbes, i una altra trasplantar les plantes remeieres cap als parterres de l’entrada.

També hem volgut fer un «experiment». Sabem que algunes escoles enriqueixen la terra a principi de curs amb la borra de la llana i nosaltres ho hem volgut provar. Gràcies a una empresa que treballa amb aquest producte i a la seva generositat hem aconseguit un sac de borra. El que hem fet amb els delegats de l’hort ha estat escampar la borra a l’hort i remenar la terra perquè quedi ben barrejada. Ens hem protegit amb robes perquè la borra fa una pols molt fina i no volíem que ens entrés a la boca o al nas.