La colla gegantera del Mogent

Aquests últims dies d’estiu, amb uns quants alumnes que enguany començaran 5è, s’ha format la Colla Gegantera del Mogent! Un any més, hem tret a passejar els gegants de l’escola pels carrers del poble.

Aquest any, els gegants comptaven amb uns nous cavallets metàl·lics, fets pel Carlos Polo, i un renovat aspecte exterior, com pot ser l’afegit d’una capa al Granot o l’ampliació de les ales del Mogentó. Gràcies a l’ajuda que em van oferir el Pol Batlles, l’Aleix Moreno i, en especial, el Marc Llamas, aquests canvis van ser fets ràpidament i amb qualitat.

Vull agrair la col·laboració i implicació en la Colla Gegantera del Mogent a: la Txell Fradera, l’Oriol Fradera, l’Eric Barea, el Marc Llamas, el Pol Batlles, la Rita Gómez, l’Albert Gómez, la Laia Grau, la Llura Masclans, el Roger Ovalle, el Pau Cebrian i l’Aleix Moreno.

Ivan Polo
Voluntari exalumne de l’escola