L’Ona guanya els Jocs Florals de Catalunya!

Aquest dissabte 17 de juny es va celebrar l’acte de proclamació i lliurament dels guardons dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya, a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, a l’anella olímpica de Montjuïc.

L’Ona Vargas, de 6è, representava les comarques del Vallès Oriental i el Maresme al certamen literari que organitza el Departament d’Ensenyament. És la primera vegada que el Vallès Oriental té presència entre els guanyadors d’aquest concurs.

Durant tot el matí es van anar lliurant els premis a les diferents categories, de mans de l’Honorable Sra. Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament. En la categoria de Cicle Superior, el text de l’Ona va ser considerat el millor dels presentats a tot Catalunya. L’Ona es convertia així en la primera alumna del Vallès Oriental guardonada en aquest certamen literari.

Podeu llegir el text premiat aquí: «Ben, un menjamitjó»