XIII Jocs Florals – Sant Jordi 2017

La setmana passada vam celebrar Sant Jordi a l’escola. Dijous els de 2n ens van oferir la representació teatral de la Llegenda de Sant Jordi. A continuació podeu veure el vídeo de l’obra. I el divendres, després d’esmorzar una bona xocolata, vam celebrar l’acte d’entrega de premis dels XIII Jocs Florals de l’escola.

Va ser un acte amè i emotiu on es va combinar el lliurament dels diferents diplomes amb actuacions musicals, lectura dels textos guanyadors, ball de gegants… i la novetat d’enguany, la presentació de l’acte a càrrec dels nois i noies de 5è, que van defensar a l’escenari un guió treballat a les classes de ràdio. Quins presentadors que tenim!

Si voleu recuperar aquests moments, a continuació podeu veure el vídeo íntegre de tot l’acte, que enguany va tenir lloc al pavelló nou. També us convidem a gaudir de les obres premiades en aquesta última edició del certamen literari i artístic. Les trobareu, també, tot seguit.

Categoria PROSA (de 4t a 6è):

Categoria POESIA (de 4t a 6è):

Concurs de DIBUIX:

A més de tots els premiats de cada curs per Millor textMillor il·lustracióMillor poemaMillor lectura de poema i Els bons lectors, que podeu consultar aquí.