Visitem el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

El mes de novembre, la classe dels Anys 80 i la classe del Circ, de 4t, vam anar a visitar el Museu de la Ciència i Tècnica de Terrassa. Va ser una sortida molt especial ja que ens van explicar moltes coses interessants, que no sabíem, sobre les energies.

Vam realitzar la visita en dos grups i anàvem passant per diferents racons d’energia. Un dels que més ens va agradar va ser l’energia de la sang, on vam provar d’aixecar objectes de diferents maneres.

Quan va acabar la visita vam anar al Parc de Sant Jordi per dinar. Allà vam passar una bona estona dinant i jugant fins que va ser l’hora de marxar.

Tots vam gaudir molt amb aquesta excursió i ens va servir per començar el projecte de les energies d’aquest segon trimestre.

Esteu convidats a veure la galeria de fotografies.