Cal·ligrames del primer trimestre de 6è A

Els alumnes de sisè, juntament amb l’exposició oral, també fan un cal·ligrama.

Durant els primers dies de l’inici de curs els alumnes van aprendre què és un cal·ligrama, van observar i llegir-ne diferents i, finalment, van escriure’n un per parelles. Fer aquesta activitat els va ajudar a conèixer els passos per després fer-ne el seu al llarg del curs.

Les estrelles de la setmana del primer trimestre han estat: l’Eloi Garcia (“Pokeball”), en Tomàs Maynou (“El cafè”), la Clàudia Garcia(“Núvols de colors”), en Roger Buscà(“El pastís”), l’Ainhoa Fernández (“Nadal”), la Míriam Domínguez (“L’estel”), la Martina Bordas (“La música”) i en Gerard Truyols  (“El meu sopar”).

Tots i totes  s’han esforçat molt en realitzar-los i els volem compartir amb tothom. Felicitats, sou uns artistes!