A 6è B ja tenim tots els cal·ligrames del primer trimestre!

L’activitat de l’estrella de la setmana dels alumnes de sisè consisteix en presentar la seva l’exposició oral i també la creació d’un cal·ligrama.

A l’inici de curs, els alumnes van fer un treball sobre què és un cal·ligrama, van llegir-ne uns quants de diferents autors i finalment en van escriure un, per parelles. Això els va permetre tenir clar tots els passos per poder-ne fer un cadascun al llarg del curs.

La qualitat dels cal·ligrames escrits per cada alumne ha fet que els vulguem publicar per tal que en podeu gaudir tots.

Els del primer trimestre han estat:

Pau Armengol, El coet; Francesc Soler, El flaix; Guillem Ramírez, El futbol; Joan Marsal, Jocs Olímpics; Ainhoa Gálvez, El mar;  Marc Escuer, El comandament; Sol Dalmau, Plou; Víctor Bernal, La radioactivitat; Eva Marqués, La tecnologia; Ona Vargas, La vaca.