Teatre a la classe dels Lleons!

Hola a tots i totes!

Sóc l’Anna, la noia de pràctiques de la classe dels Lleons i les Lleones (P3 A). Des de la Universitat se’ns van demanar que féssim una unitat didàctica a la classe on ens trobéssim fent les pràctiques, així que…

Un dia estàvem a classe quan els Lleons i les Lleones van dir que els agradaria molt representar un conte. Així doncs vam triar el conte del Cargol Ferriol i l’herba de Poniol i vam fer una sèrie d’activitats per preparar molt bé la nostra representació: primer vam llegir el conte molt atentament, després vam triar quin personatge volíem ser i el seu diàleg, vam conèixer per quina lletra començaven els noms dels animals, vam treballar en quin ordre apareixien al conte amb l’ajuda dels reglets, també vam olorar i classificar quines herbes serveixen per fer infusions i quines no i, finalment, vam fer les nostres disfresses… i vam assajar un munt!

Després de molt i molt treballar, i passar-nos-ho d’allò més bé, vam fer la nostra obra de teatre. Aquí us deixem el resultat. Esperem que us agradi i que en gaudiu tant com nosaltres! Hem demostrat que som uns grans actors i actrius.

La classe dels Lleons i les Lleones

Categories I3