L’exposició oral de l’Abril

Qui de vosaltres ha nascut als anys 70? Si és així no us podeu perdre aquesta exposició.

Diria que poques vegades a la meva vida m’he emocionat tant recordant la meva infantesa, no hi ha ni un paràgraf d’aquesta exposició que no et traslladi a aquelles tardes mirant la televisió petita en color i fins i tot en blanc i negre, amb un entrepà de xoriço o unes crispetes amb mel, cantant a ple pulmó la cançó de Marco o de Banner i Flappy, plorant per la mare d’en Marco o perquè la Heidi havia de marxar de les seves estimades muntanyes… Quins temps, ara no es fan dibuixos com aquells.

Abril, no saps la il·lusió que em va fer recordar aquells moments i com els va agradar als teus companys la teva exposició. Pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies dediqueu uns minuts a recordar aquells temps, val la pena!