Eleccions al Consell Escolar

El dia 30 de novembre tindran lloc les Eleccions al Consell Escolar, per escollir els representants dels diferents sectors a l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres.

Malgrat que des del curs 2014-2015 aquest òrgan ha vist reduïdes les seves funcions, des de l’escola encoratgem a totes les famílies a participar-hi activament, ja sigui presentant una candidatura o senzillament votant els representants.

El 18 de novembre acaba el termini per presentar candidatures. Podeu passar per secretaria a demanar informació i la documentació necessària.

Si voleu una escola oberta i participativa,
presenteu la vostra candidatura i veniu a votar!

Més informació: http://familiaiescola.gencat.cat/ca/recomanacions/recomanacions/eleccions_als_consells_escolars/