La festa de l’aigua i el comiat de 6è

Un final de curs ben rodó!

Després de l’emocionant musical de 6è, per acabar d’arrodonir el final de curs, l’escola va organitzar, com cada any, la festa de l’aigua. Dimarts tothom va venir ben preparat per remullar-se. Però abans calia acomiadar formalment els nois i noies de 6è, així que ens vam dirigir al gimnàs de l’escola i els vam fer pujar d’un en un a l’escenari per obsequiar-los amb un llibret de record amb imatges i missatges de tota l’escola.

Després vam fer un gelat i de seguida va començar la festa de l’aigua. L’Aleix i el Marc havien preparat una novetat per aquest any: Ràdio Mogent a la fresca! Van muntar l’estudi de la ràdio al pati, i vam tenir durant tot el matí la retransmissió de la festa per internet i pels altaveus al pati. Entrevistes, música, i altres sorpreses: hi havia també la unitat mòbil que va anar fent incursions a la pista, sempre amb compte de no remullar-se gaire, per copsar les sensacions i emocions d’aquest últim dia de curs.

Tothom s’ho va passar molt bé, com vau poder sentir per la ràdio i també per les xarxes socials (on vam emetre en directe algun vídeo). Si voleu recuperar l’emissió del programa Especial Estiu 2016 podeu fer-ho aquí:

També podeu veure les imatges que vam emetre en directe per Facebook, aqui sota, i tot seguit una galeria d’imatges dels millors moments del dia. No us els perdeu.