Sortida al barri Gòtic de Barcelona

Els alumnes de quart vam fer una sortida molt emocionant visitant el cor de la ciutat de Barcelona. L’objectiu de la sortida era l’orientació. Tots els alumnes tenien un plànol on havíem marcat uns punts de referència. Cada grup d’alumnes havia de triar el recorregut per arribar a aquests punts.

Vam sortir de la Plaça Catalunya i havíem de passar pel Palau de la Música, el mercat de Santa Caterina, el carrer Montcada, Santa Maria del Mar… i acabar a la plaça Sant Felip Neri passant per la catedral i la plaça Sant Jaume.

Els nens i les nenes s’ho van passar d’allò més bé i van demostrar que saben com orientar-se guiant-se amb un mapa.

Va ser una sortida amb sorpresa, perquè a la plaça Sant Jaume, just davant de la Generalitat ens vam trobar amb l’Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat i historiador, que molt amablement ens va explicar moltes curiositats sobre la fundació de la ciutat de Barcelona, els carrers del voltant de la plaça, la casa dels Comptes, la casa del Bisbe…

Bé, diríem que va ser un dia ben complert. Us deixem les fotos de la sortida, esperem que us agradin.