La Dolors Homs ens parla de la seva passió: la muntanya

El passat 27 d’octubre vam rebre la visita de la Dolors Homs, la tieta de l’Alina Botey, qui ens va explicar un munt de coses sobre l’Everest. Va ser un dia molt especial perquè ella va fer el trekking fins al camp base del Makalu acompanyant una expedició amb en Ferran Latorre i la Núria Picas.

En relació al nostre projecte de l’Everest ens va explicar com es prepara una expedició, tant a nivell de material i equipament com a nivell personal. També vam poder entendre què comporta pujar a tanta alçada i amb tant fred, alhora que ens vam assabentar de com és la vida diària: com et vesteixes, què menges i com fas les teves necessitats.

Va ser una visitat molt profitosa i que va acompanyar d’una presentació plena de fotografies. Moltes gràcies, Dolors!