Passat, present i futur, una exposició dels alumnes de 6è

Al llarg d’aquest segon trimestre, els alumnes de 6è de l’escola Mogent han estat treballant un projecte d’història, plàstica, llengua i tecnologia. Aquest consistia en desenvolupar un treball interdisciplinari tot analitzant el passat, present i futur de la Roca del Vallès.

Els alumnes han fet un redactat de la història, han descrit com observen el present i, finalment, han fet hipòtesis de com s’imaginaven l’indret que han analitzat. A més, aquestes suposicions han anat acompanyades d’una aquarel·la on treballaven el punt de fuga.

Exposició a l'Arxiu Municipal
Exposició a l’Arxiu Municipal

 

Entre d’altres, s’ha aprofundit en llocs de la Roca del Vallès com el castell, les escoles, les carreteres, els rius i fonts o l’ajuntament. A més a més, hem comptat amb l’ajuda de l’Arxiu Municipal, que ens ha ofert una visita molt interessat i ens ha mostrat, a partir d’imatges i documents antics, com era la Roca del Vallès a principis del segle XX, i fins i tot abans! Els alumnes, gràcies a la visita a l’Arxiu Municipal, han pogut conèixer les funcions d’aquest, les seves dependències i han estat en contacte directe amb documents de fa més de cinc-cents anys.

Tot plegat ha estat un projecte molt enriquidor que ens ha permès treballar amb un projecte interdisciplinari i, alhora, conèixer millor el nostre poble.

Notícia a la web municipal: L’Arxiu municipal obre les seves portes als alumnes de l’Escola Mogent per dur a terme una activitat multidisciplinària