Famílies! Toqueu algun instrument?

El divendres 21 de novembre volem tornar a organitzar una audició musical.

En motiu de la diada de Santa Cecília, patrona dels músics, ens agradaria que, aquells pares i mares, avis i àvies, oncles i tietes dels alumnes de l’escola que toqueu algun instrument o teniu alguna habilitat musical, vinguéssiu a l’escola a mostrar-nos alguna petita peça del que sabeu fer.

Animeu-vos, que els nens i nenes del Mogent (i també els mestres) som molt agraïts! Potser us cantarem alguna cosa i tot… 😉

Si voleu col·laborar, o si teniu algun dubte o no ho acabeu de tenir del tot clar, podeu parlar amb els mestres de música o enviar un missatge a través del formulari de contacte de l’escola: https://www.mogent.cat/contacte/ indicant que es tracta del Concert de Santa Cecília. Gràcies!