Ja tenim nom!

Escollir el nom de la classe no ha estat un procés ràpid. Hi havia molta responsabilitat ja que volíem un nom que ens agradés i que pogués representar-nos durant tot l’any. A més a més el nom de la classe també en serveix com a punt de partida pel primer projecte.

La primera part del procés va ser buscar opcions, presentar-les i defensar les seves possibilitats davant la classe. A continuació vam fer votacions.

NomClasse

Després d’un parell de voltes de votacions, un bon debat i alguna que altra reorganització vam acordar que el nom de la classe serà EL CINEMA i que aquest gran tema el treballarem a partir d’algunes de les pel·lícules que trobem més interessants. D’aquesta manera podrem relacionar el que veiem amb la història del cinema, el procés de creació, la gravació i la seva exhibició final.