Cantània 2014: “Rambla Llibertat”

Heus ací la Cantània d’enguany!

El pare de la Carla Rovira ens ha fet arribar el vídeo que va gravar al Teatre Auditori de Granollers el passat divendres 6 de juny i us l’hem penjat! Així tots podem tornar a gaudir de la cantata que van fer els de 5è, que aquest any portava per títol “Rambla Llibertat”.

[ACTUALITZACIÓ] La mare de la Marina Delmuns ens ha fet arribar unes quantes fotos. Les hem afegit a continuació.

Al final del concert veureu que vam fer un bis (vam repetir l’última cançó) amb les portes del teatre obertes (les de darrera l’escenari també!). Va ser una decisió dels responsables d’organitzar la Cantània a Granollers, que així van voler fer arribar la música a tot arreu, simbòlicament, per protestar contra la LOMCE, la nova llei d’educació del ministre Wert, que deixa totalment relegada a una posició marginal l’àrea d’educació musical (entre moltes d’altres mesures que la comunitat educativa, i en especial la catalana, considerem totalment inadequades).

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/114230303310159381874/albumid/6031040248236484513?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]