El primer musical al Mogent: “13”

Ahir els nois i noies de 6è ens van representar, per primera vegada al Mogent, un musical: “13”, de Jason Robert Brown. Un musical que s’ha fet a Broadway (Nova York) i al West End de Londres. Ha estat adaptat al català per Sílvia Navarro i Vicky Cahisa, i a l’escola l’hem readaptat, la Montse Fuster el text i l’Aleix la música.

Durant tot aquest darrer trimestre hem estat treballant el text i la interpretació, però també les cançons. A l’àrea de música s’han preparat els números musicals i s’han enregistrat, perquè el dia de la representació els nois i noies es poguessin concentrar en la interpretació teatral, i així, amb menys nervis, fer el playback durant les cançons.

Últimes indicacions als actors abans de l'estrena.
Últimes indicacions als actors abans de l’estrena.

 

A continuació podeu sentir els 12 temes musicals que inclou l’adaptació que vam representar a l’escola (si us agrada com sona, podeu buscar l’original -en versió Broadway o West End– on trobareu algunes cançons més que no estan incloses en l’adaptació al català).

Esperem que “13, el musical” sigui un record per tots vosaltres, i que amb l’enregistrament de les cançons el pugueu anar refrescant sempre que vulgueu.

Enhorabona als nois i noies de 6è per la feina feta. Sou uns artistes!