Plenari del Consell Escolar: 8-4-2014

Us informem dels acords i informacions que van tenir lloc durant l’últim plenari del Consell Escolar, celebrat el 8 d’abril de 2014.

Us recordem que, des de l’inici d’aquest curs, podeu consultar aquesta informació al web de l’escola, sempre disponible a l’apartat Organització>Consell Escolar, on també podeu informar-vos de la composició i funcions d’aquest òrgan.

CONSELL ESCOLAR – 8 d’abril de 2014

Acords presos

  • Acord de seguir el següent procés per tal de decidir si es demana la jornada continuada: passar un comunicat a les famílies on s’expliquin els motius de la demanda, tornar a fer un sondeig nominal amb el cens del consell escolar que es dipositarà en una urna de secretaria, finalment, amb els resultats obtinguts fer la votació al consell escolar.

Informacions

  • Preinscripció 2014-15: hi ha hagut 40 sol·licituds de P3; 1 per P4; 2 per P5; 1 per 1r; i una de 2n.
  • La Cantània de 5è: 6 de juny a les vuit de la tarda.
  • Festa de fi de curs organitzada per l’AMPA: 14 de juny a la tarda.
  • Visita d’obra dels tècnics del Departament el dia 12 de febrer. Es van comprometre arreglar totes les mancances de l’obra en breu.
  • Demanda de la subvenció de l’Ajuntament presentada per aquest any 2014. Dins el projecte de ràdio demanem una ampliació de la megafonia; en el de noves tecnologies, dues pissarres digitals i dos portàtils; i en el de ciència, un projector, làmines i material d’experimentació.