English Day 2014!

El dijous 20 de març vam celebrar el primer English Day a la Roca del Vallès: durant tot el dia a totes les escoles de la Roca es van fer activitats diverses sota el mateix denominador comú: la llengua anglesa.

Les activitats que es van fer van ser:

  • a Educació Infantil el conte Brown Bear,
  • a Cicle Inicial el conte The Enormous Turnip,
  • a Cicle Mitjà una activitat plàstica referida a A Trip to London
  • i a Cicle Superior una filmació Let’s Make an Ad!

Aquesta jornada va ser un èxit conjunt, ja que la seva concepció va ser feta des de la col·laboració dels mestres d’anglès de les diferents escoles i executada amb la complicitat de tota la comunitat educativa.

Agraïm la participació dels pares i mares voluntaris: Blanca Navarro, Josep Ma. Sanegre, Petra Petersen, Mireia Cortés, Paco Garcia, Montse Grau, Eric Charun i Gus Ferreté; dels alumnes de l’IES: Cristina Navarro, Laura Brand, Sofia Lázaro, Judith Trench, Mireia Sant Martín, Ángel Rico i Adrià Sabatés; de tot el personal de cuina i del menjador i de tot el personal de l’escola.

Us deixem una petita mostra del que va suposar la jornada… it was a wonderful experience!