Plenari del Consell Escolar: 4-2-2014

Us informem dels acords i informacions que van tenir lloc durant l’últim plenari del Consell Escolar, celebrat el 4 de febrer de 2014.
Us recordem que, des de l’inici d’aquest curs, podeu consultar aquesta informació al web de l’escola, sempre disponible a l’apartat Organització>Consell Escolar, on també podeu informar-vos de la composició i funcions d’aquest òrgan.
CONSELL ESCOLAR – 4 de febrer de 2014
Acords presos

  • S’aproven les Normes d’Organització i Funcionament del Centre.
  • S’aprova l’exercici 2013 i el pressupost 2014. L’aportació de l’AMPA de l’exercici 2013 ha estat d’un total de 12.268 euros. S’ha fet la formació dels escacs de 4t, s’han comprat la caseta i l’escala del pati, els regals de sant Jordi jocs per parvulari, la pantalla de projecció de la sala polivalent, material esportiu, cortines, ordinadors s’han ajardinat dues zones del pati, han fet una aportació per la millora del wifi, han organitzat la festa de fi de curs, entre altres.

Informacions

  • Les dates de preinscripció seran de l’11 al 21 de març i la jornada de portes obertes el dijous 6 de març a les 17.30h.
  • Una mare de l’escola ens ha proposat que els alumnes de P5 facin una sortida sobre educació viària al Camp Nou el mes de juny amb totes les despeses pagades: autocar, àpats, activitat i fins i tot regalet.
  • Aquest curs, dins el Pla de Formació de Zona hi ha hagut la proposta de mostrar la metodologia en l’àrea de matemàtiques que emprem a l’escola. Per això, l’equip directiu va fer una xerrada a directors i caps d’estudis i s’han programat visites d’escoles dins les aules. En quatre dies, ens visitaran mestres d’uns vint centres públics i concertats de la zona. Finalment, el proper 11 de març farem un taller de matemàtiques adreçat a les famílies.