Plenari del Consell Escolar: 14-10-2013

Us informem dels acords i informacions que han tingut lloc durant l’últim plenari del Consell Escolar, celebrat el 14 d’octubre de 2013. A partir d’ara podreu consultar aquesta informació al web de l’escola, sempre disponible a l’apartat Organització>Consell Escolar, on també podeu consultar la composició i funcions d’aquest òrgan. CONSELL ESCOLAR – 14 d’octubre de 2013
Acords presos:

  • Aprovació del Pla General Anual de Centre 2013-14.

Informacions:

  • Xerrada sobre la metodologia en l’àrea de matemàtiques al CRP adreçada a directors i caps d’estudis d’altres escoles el proper 21 d’octubre.
  • III jornada matemàtica a càrrec del Sr. Tony Martín adreçada a docents i estudiants el proper 9 de novembre.
  • Problemes amb la tanca perimetral.
  • L’Escola oberta al món: el Petit Mogent a la pàgina principal de l’xtec, ens fan una menció al facebook del Gran Dictat i deu alumnes de sisè fan un càsting pel programa del Super3 Fish and chips.
  • Bons resultats en les proves de matemàtiques de final de cicle inicial del Departament.