Missatge de benvinguda

Benvinguts al nou curs escolar que comencem, com sempre és un moment molt especial de l’any: d’una banda, ens retorna a les rutines que havíem deixat enrere a l’estiu i, d’altra banda, és com encetar un nou període que ve marcat per la incertesa davant les novetats, però sobretot per la il·lusió de la retrobada amb companys i amics.

Aquest curs volem consolidar tots els projectes que tenim engegats i dels quals ens sentim orgullosos, però com sempre continuarem fent esforços per millorar el nostre dia a dia.

La nostra raó de ser són els nostres alumnes, els vostres fills. I el nostre objectiu prioritari és fer-los créixer a nivell personal, intel·lectual, cultural, social… per convertir-se en persones responsables, autònomes i crítiques dins la societat en què vivim.

Sabeu que podeu comptar amb tot l’equip del Mogent que treballem coordinadament per tal d’aconseguir aquesta fita… i com sempre, sabem que comptarem amb la vostra confiança i suport.

Que tinguem un bon curs!!!

L’equip directiu