Comença el servei de Biblioteca Oberta

Com l’any passat, a partir del mes de febrer es torna a posar en marxa el servei de Biblioteca Oberta. Enguany serà els dilluns i dimecres de 16.30h a 18h quan la biblioteca de l’escola romandrà oberta.
D’aquesta manera es crea un espai per a la lectura i per poder fer tasques escolars, a més de facilitar l’accés a la informació als alumnes més grans.
Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tots els alumnes de 4t, 5è i 6è de l’escola. La gestionaran pares i mares voluntaries. És per això que s’exigirà una actitud que propiciï un bon ambient de treball, tot respectant les normes de la biblioteca. En cas que algun alumne incompleixi aquesta normativa no en podrà fer ús.
Esperem que en gaudiu i pogueu aprofitar un espai més de l’escola fora de l’horari lectiu.