II Jornada Matemàtica

El curs passat, a l’escola Mogent, vam organitzar la I Jornada Matemàtica, amb l’objectiu d’aprofundir en la nostra pràctica diària; seguint la línia metodològica que ja portàvem a terme a l’escola i que havia despertat interès i algun dubte dins la nostra Comunitat Educativa. Se’ns va presentar l’oportunitat de convidar a en Tony Martín, mestre de reconegut prestigi que treballa a l’Escola Aguamansa de Tenerife, a fer dues xerrades: una, sobre Innovació i competència matemàtica, dirigida a professionals de l’ensenyament, i una altra sobre quin és el paper de les famílies i el de l’escola per evitar el fracàs escolar, dirigida a les famílies. Les dues xerrades van tenir molt èxit; l’assistència de públic va superar totes les nostres expectatives.
Aquest curs organitzem la II Jornada Matemàtica que tindrà lloc a l’Escola Mogent de la Roca del Vallès, el proper 12 de gener de 2013. Tornem a convidar a en Tony Martín i centrarem la jornada en la resolució de problemes. L’objectiu és fer reflexionar als docents sobre la seva pràctica educativa i donar a conèixer als pares una nova visió en el camp de la resolució de problemes.
Us hi esperem!
[ Més informació i inscripcions: II Jornada Matemàtica ]