Sortida a Barcelona: els mitjans de transport

Tot treballant el Projecte del nom de la classe, les nenes i els nens de 1r ens vam fer unes preguntes: “Com podem anar a Austràlia?”, “Com es pot arribar a Egipte?”, “Hi ha tren?”, “Hi ha circuits de rallies i cotxes de carreres?”…
Aquestes preguntes necessitaven resposta i vam començar a parlar sobre els mitjans de transport.
Entre tots vam fer aportacions sobre els vehicles que coneixíem i ens vam plantejar amb quins seria possible d’arribar a Austràlia i/o a Egipte. Com que aquests països estan molt lluny, vam arribar a la conclusió que només hi podríem arribar o bé en avió o bé en vaixell.
Així que, per tal de conèixer millor els diferents mitjans de transport, vam anar a Barcelona tot utilitzant diferents mitjans de transport que teníem a l’abast: primer, vam pujar a un autocar que ens va portar de La Roca fins a l’estació de tren de Granollers Centre. Des d’allà, vam agafar el tren fins a l’estació de Passeig de Gràcia i, posteriorment, vam agafar el metro fins a les Drassanes.
Un cop arribats a Drassanes, vam esmorzar i vam agafar energies per pujar a un vaixell. Però no a un vaixell qualsevol, no. Ni més ni menys que a una Golondrina que ens va passejar pel port per veure’n les instal·lacions.
En baixar de la Golondrina, teníem tanta gana que vam anar a dinar al Port Vell. En acabar de dinar, vam jugar una estona i vam anar a buscar l’autocar per tornar cap a La Roca.
Ens ho vam passar d’allò més bé ! I perquè ho comproveu, aquí teniu algunes fotografies que ho confirmen…
Ens ho passem bomba al tren… Anava molt ple de gent!
al tren.JPGal tren5.JPGal tren10.JPG
 
 
 
 
 
Esperem que arribi el metro. Quina emoció! Viatgem per sota terra!
[pe2-gallery class=”aligncenter” ] al metro3.JPGal metro4.JPGal metro5.JPG[/pe2-gallery]
 
Nervis abans de pujar a la golondrina…
golondrines3.JPG
 
 
 
 
 
I un cop a dalt, gaudim del passeig i aprenem coses sobre el port.
golondrines6.JPGgolondrines9.JPGgolondrines10.JPG