A 2n A triem el país que volem conèixer!

Aquest primer trimestre ens iniciem als projectes amb la tria del país. Els nens i nenes van dur informació de casa en relació al país que volien treballar i ens van fer una breu exposició del que havien investigat de cada un d’ells. La classe de 2n A hem triat ser francesos i franceses. La tria va ser senzilla, França va sortir per majoria, en total 22 vots.
Posteriorment, es van fer dissenys diversos amb elements característics de França que volíem que decoressin la vidriera del nostre passadís. Un cop finalitzats tots els treballs varem acordar que triaríem elements de les diferents propostes. Ens ha quedat una vidriera que ens agrada molt!!!
[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTE0MjMwMzAzMzEwMTU5MzgxODc0L2FsYnVtaWQvNTc5ODIwMjc4NDkyNzA1NDgzMz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]