A 2n B treballem Finlàndia!!!

 
Ja tenim nom de la classe, Finlàndia!!!

Ens atrau conèixer Lapònia, el país dels 100.000 llacs, els huskies i els rens … i com viu el Pare Noel!

 
 
 

IMG_0003.JPG IMG_0013.JPG IMG_0036.JPG

Després de fer una primera recerca d’informació decidim iniciar el treball de l’ermini, un animal petit petitó, tipus mustela. Per poder entendre el pes de l’ermini l’hem de comparar amb objectes coneguts. Anem a buscar les balances i iniciem el treball de grams i quilograms. Notem la diferència de pes i volum entre la pesa d’1g  i la d’1Kg  i ens posem en marxa.

IMG_0033.JPG IMG_0031.JPG  IMG_0028.JPG

Una segona activitat que hem portat ha terme és la de calcular el doble d’una mesura donada. Entendre que el regle es divideix en centímetres i aprendre a utilitzar-lo. A partir de la mesura d’una bandera finlandesa la dibuixem el doble de gran!!!

IMG_0008.JPG IMG_0006.JPG IMG_0007.JPG IMG_0004.JPG

Bufa quina feinada, observeu bé la concentració dels vostres nens i nenes.

Ara és l’hora de fer el mural per decorar les vidrieres del passadís i ens organitzem en quatre grups per tal de que, cada grup, elabori el seu projecte i ens en faci una exposició. D’aquí sortirà el projecte comú.

IMG_0019.JPG IMG_0020.JPG IMG_0024.JPG
IMG_0025.JPG IMG_0026.JPG

Després d’escoltar les cinc exposicions vàrem acordar que cada grup havia tingut idees boniques ifeiem un poti-poti d’idees per elaborar el mural comú…

Seguim treballant en el projecte Finlàndia, els plats típics, quina mena de cases construeixen, com es traslladen quan hi ha tanta i tanta neu, … us mantindrem informats!