La Lucia parla de la Shakira

A la Lucia li agrada molt la música i és una gran fan de la Shakira. En sap moltes coses sobre la vida aquesta cantant tan famosa i ens les ha explicat totes.

Moltes mercès, Lucia, ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt la teva exposició oral.

Categories EP3

La Irina ens parla dels dofins

Ja s’han acabat les vacances de Nadal, comença el 2n trimestre i reprenem l’activitat de les exposicions orals. Aquesta setmana li ha tocat a la Irina i ha preparat la seva, sobre un animal que li agrada molt, el dofí. Ens ha explicat característiques i curiositats sobre aquest animal tan divertit. Moltes gràcies, Irina, ho has fet molt bé i ens ha agradat molt.

Categories EP3

L’exposició oral de la Júlia

La Júlia, a la seva exposició oral, ens va parlar dels gossos. Ens va sorprendre tot el que sap d’aquests animals. Ens va explicar els diferents significats corporals, característiques segons la raça i ens va portar algunes joguines de la seva gosseta.

Categories EP2

L’exposició oral d’en Jan

En Jan és un gran fan dels bombers i així ho va demostrar a la seva exposició oral. En sap molt d’aquest sector. Per uns minuts tots i totes ens vam imaginar que érem bombers i bomberes. Fins i tot ens va portar material real, ens va agradar molt.

Categories EP2

El Nil ens parla del submarinisme

Aquesta setmana en Nil ens ha parlat sobre una experiència molt bonica que va li va passar quan va celebrar el seu vuitè aniversari, la seva família li va regalar una immersió a la platja de Mallorca. Ens ho va explicar amb tota mena de detalls fins i tot, ens va ensenyar una gravació quan estava fent la immersió. Nil ens ha agradat molt la teva exposició. Gràcies!

Categories EP3

L’Exposició oral de l’Oriol

Avui hem començat les exposicions de 2n A, ha estat molt emocionant ja que era el primer cop que les feien. L’Oriol ha estat el primer, ens ha fet una

Categories EP2

L’Adrià ens presenta un joc molt divertit, en Popit

A l’hora del pati els nens i les nenes de l’escola juguen a moltes coses divertides i una d’elles  és compartir un Popit. Què és un Popit? Doncs, si no ho saps et convidem a que vegis i escoltis l’exposició oral de l’Adrià, t’ho explica amb tota mena de detalls i veuràs que aquest joc no és tan simple com sembla, que té moltes utilitats i tota una història al darrere.

Categories EP3

L’Álvaro ens parla de l’aigua

L’exposició oral de l’Álvaro ha estat molt interessant, ens ha parlat de molts aspectes sobre l’aigua tant físics com químics, fins i tot ha preparat un experiment molt interessant. Aquesta presentació ens servirà com a introducció del projecte “El cicle natural i humà de l’aigua”. Moltes mercès per la teva exposició perquè ha estat molt instructiva i ho has fet molt bé.

Categories EP3