10 anys del Mogent

Per l’Escola Mogent, el curs 2014-2015 és un curs marcat per una efemèride molt especial: fa 10 anys que l’escola va obrir les portes!

Per celebrar aquest 10è aniversari hem preparat diverses activitats, que s’aniran succeint al llarg d’aquest curs. En aquesta pàgina especial dels 10 anys les anirem recollint.

Moltes felicitats Mogent!

 

Activitats de celebració dels 10 anys:

La marea taronja dels 10 anys!

Per començar a celebrar els 10 anys, el primer dia del curs vam repartir globus taronges del 10è aniversari de l’escola a tots els nens i nenes.

 
 
 

Cançó d’aniversari: Febre Mogentina

Videoclip de Nadal: Febre Mogentina

El video que cada any els mestres fan per felicitar les festes, enguany dedicat al 10è aniversari de l’escola.

 
 
 
 

Carnestoltes 2015: La festa d’aniversari!

El Rei Carnestoltes aquest any ens ha fet celebrar la festa d’aniversari tots ben vestits de gala! Quin carnestoltes més especial!

 
 
 
 

Exposició: Escola Mogent, 10 anys d’història

El dimarts 9 de juny vam inaugurar, al Centre Cultural de la Roca del Vallès, l’exposició sobre els 10 anys de la nostra escola. També vam fer el lliurament de premis del concurs de fotografia matemàtica.

 

 

Petit Mogent núm. 11: La revista es renova!

Aquest any estrenem nou format! La onzena edició de la nostra revista escolar estrena disseny, coincidint amb el 10è aniversari de l’escola. I si voleu endinsar-vos en l’hemeroteca, podeu accedir a revista.mogent.cat on trobareu els números antics (de moment des del 8, la resta els anirem digitalitzant).

 

 

…i la programació especial a Ràdio Mogent:

 

 

 

Deixeu un comentari